30 januari 2010

Våldsam avslutning

Vi har förmånen att ha Telia Digital TV via Internet. I deras filmbutik kan man hyra över 4 000 filmer och utbudet är ganska bra. Vi har inte fått tummen loss att gå och se varken den andra eller den tredje filmen av Stieg Larssons böcker. Varför inte passa på att hyra den direkt via TVn? Anton var "pömsig" så han ville gå och lägga sig redan klockan nio och Emma var iväg på fotbollsläger. Ja, ni hörde rätt - fotbollsläger - utomhus!!! Det var breddläger med Skånelaget i Lödde. Jag måste verkligen säga att är man utomhus och spelar fotboll i två timmar i full snöstorm är man ganska motiverad. Det är dessutom hela dagen imorgon med. Stackars tös!!! Hon kommer vara helt slut när hon kommer hem.
Krille och jag sjönk ner i varsin soffa och surfade runt i "videobutiken". Simsalbim dök Lisbeth Salander upp i TV rutan med filmen "Flickan som lekte med elden". Naomi är en fantastisk skådespelare! Det blev en våldsam avslutning på fredagen men jag är glad att jag har sett filmen. Det får bli den tredje filmen nästa helg.
Har ni sett alla tre filmerna?

2 kommentarer:

  1. Har sett alla och jag tyckte de var bra alla tre!

    SvaraRadera
  2. Jajamensan. Mina favoritböcker all time. Filmerna var bra men i den sista infriades inte riktigt mina förväntningar, för de fick inte med allt som jag tyckte var spännande i boken.
    Har hört att de skall spela in filmerna med amerikanska skådespelare också så det kan ju vara spännande att se det med.
    Kram!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina