20 januari 2010

Glömd kroppsdel

Hur har ni det med era fötter?
Är ni duktiga på att sköta om dem?
Jag måste erkänna att fötterna är en glömd kroppsdel. De får ta väldigt mycket stryk hela dagarna när de hela tiden utsätts för belastning av vår kropp. Ibland får jag ett ryck och smörjer in dem när jag går och lägger mig och sedan sover jag med stumpor. Men om sanningen ska fram så är det alldeles för sällan. Men under detta året har jag lovat mig själv att det ska bli bättring på det. En gammal kär vän är fotvårds specialist så vad väntar jag på... Det finns bara ett samtal bort.
Nej, lite uppstramning får det nog bli.
Hur brukar ni göra? Unnar ni er fotvård på salong eller ni sköter om dem hemma? Eller ni är kanske som jag och inte sköter om dem alls...

6 kommentarer:

  1. Är verkligen jätte slarvig med mina fötter. Borde gå mer än två gåner per år .-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Mina fötter försöker jag ta hand om ofta...älskar att gå barfota och hatar verkligen rälia fötter...fotkräm efter duschen var dag och så litta smörj till vid sängen :)
    Men det e ju så gott och låta nån annan ta hand om dem...
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Jag är ganska flitig med mina fötter och fixar de alltid själv.
    Har hittad en helt underbar fotkräm i en liten blå burk på apoteket, inte alls den kladdiga varianten man köper annars. Smörj efter varje dusch, det håller fötterna mjuka o fina!
    Lycka till!
    Kramar Monica

    SvaraRadera
  4. Brukar fixa själv men nu har jag beställt tid på salong! Har varit en gång förut, efteråt var det som att gå på bomull!! Jag förstår inte varför jag inte unnar mig det oftare!!
    I Vellinge finns det en butik som heter Unica & Company, de har Odd Molly och i Höllviken finns det en butik som heter Kings&Queens på Toppengallerian. I Malmö finns det en del olika butiker som har Odd Molly, finns säkert i Lund också, jag vet att de har Odd Molly på Nova i Lund!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Tack för alla tips! Jag är nog lite slarvig och måste skärpa mig.

    SvaraRadera
  6. Jag smörjer allt som oftast in mina fötter med helosansalva efter det att jag duschat och har sedan sockor på tills krämen gått in i huden.
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina