27 januari 2010

Celebert besök

Foto från Vivis blogg
Min kära vänner från Kina kommer hem till helgen!!! Jag ser verkligen framemot att få träffa dem igen efter ett halvår i kines landet i öster. Denna gången blir det Vivi och Linus som kommer hem och Fonsi får vara hemma och hålla ställningar i Peking. Hela lördagen ska gå åt att prata, prata, prata och åter prata - om allt som de har upplevt och varit med om. Åhh, så spännande och roligt det ska bli!!!

5 kommentarer:

  1. Så mysigt det låter med goda vänner på besök, långväga ifrån. Jag hoppas ni får det väldigt trevligt. Har du varit på besök hos dem eller? Jag läste din kommentar hos Jessica och instämmer helt. Bloggnörd kallas jag här hemma men visst är det ett gift. Ha det bra!
    Kristina

    SvaraRadera
  2. Hua mig, att ni verkligen vågade er ut. Inte ens hunden vill sticka ut huvudet i denna storm. Hoppas sonen frisknar till snart:)
    Jag är också sugen på Peking. Men vi vill vänta ett tag till så lillebro också kan få glädje av resan och komma ihåg den framför allt. Maken var i Kina -91. Gjorde av med 3000kr på en månad. Det var tider det:)
    Ha det!

    SvaraRadera
  3. Så mysigt att träffa vännerna efter så lång tid!
    Hoppas sonen kryar på sig snart!

    SvaraRadera
  4. Vad kul hälsa Vivi så gott!
    Kram från Monica

    SvaraRadera
  5. Hälsa Vivi så gott! Ser fram emot att träffa dem på "hemmaplan" i april. Kram till er båda och ha en underbar dag! /Lolo

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina