18 januari 2010

Omöjligt

Foto från Pärlboden
Under min arbetstid på Tetra Pak var vi ett gäng som läste ekonomi på distans mot Uppsala Universitet. Nu när lästiden är förbi är vi fortfarande några som träffas med jämna mellanrum. Problemet är att mellanrummet blir större och större. Det verkar vara helt omöjligt att få till en tid när vi alla fyra kan avvara tid och träffas. Nu har vi äntligen bestämt ett datum, den 19 mars!!! Det känns som en hel evighet dig. Vi ska mysa och pyssla med pärlor och bara snacka en massa skit om allt möjligt. Härligt!!! Cecilia ha fixat ett ställe som har en pärlskurs och jag hänger bara på - jag vet inte var det är...men någon annan har koll...

3 kommentarer:

  1. Ja, det är sannerligen inte lätt att pussla ihop dejter med flera personer involverade. Nu har du i alla fall något trevligt att se fram emot och förhoppningsvis går tiden fram tills dess i en rasande fart.
    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Ja, vad är det som gör att det är så svårt att hitta den tiden för att umgås?! Här har alla mina kompisar barn under tre år, och försöka pussla ihop en träff då är heeeelt omöjligt...!

    SvaraRadera
  3. Känner igen det!
    Men rätt som det är så är man där och det är ju kul med en aktivitet samtidigt som man pratar och har trevligt!
    Kram!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina