28 januari 2010

Det rör på sig

I höstas var jag inne i en riktigt tuff period där jag hade alldeles för mycket att göra på jobbet. Men nu börjar det röra på sig och det ska ske lite förändring på vår avdelning som kommer gynna alla, både oss på vår avdelning och företaget som helhelt. Det känns verkligen jätte roligt att något händer!!!
Efter jul har det varit en bra period, rent humörsmässigt. Det är dessa stunder som man får plocka fram när det börjar bli lite tyngre igen. Det är lättare att ta tag i saker när man är på gott humör. Det påverkar mig så otroligt mycket. Nu känner jag att det är mycket lättare att ta tag i vikten igen. Där är några (hmm) kilo kvar tills jag känner mig nöjd. . .
Igår tog jag tag i en gammal strykhög med dukar som hade legat sedan innan jul och "glott" på mig. Idag är det alla papper som ligger och skräpar i en hög, som säkert är mer än 50 centimeter. Den ska bort ikväll.
Vad har ni för projekt för kvällen?

7 kommentarer:

  1. Det låter jättebra. Det var en period i höstas som det märktes på dig att livet inte riktigt lekte.
    Vissa saker kan man påverka andra inte och det blir ju frustrerande.
    Skönt att höra att du är på banan igen.
    Min kväll är precis som din nämligen beta av lite göromål. Jag är så nöjd efter att ha simmat & bastat så allting går som en dans..hi,hi
    Ha det bra kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Man kommer in i olika perioder på gott och ont...
    Ikväll ska jag ta ett glas vin, är ledig i morgon, tvätta och blogga, så ser planeringen ut än så länge!

    SvaraRadera
  3. Jag har inga planer för kvällen annat att jag ska gå ut och motionera hunden i 30 minuter. Eller om det var tvärtom...

    Det ÄR mycket lättare att ta tag i saker som behöver göras när man mår bra. Samtidigt kan det simplaste göromålen kännas jobbiga om man inte mår bra. Att motionera och sköta om sig själv är ett effektivt sätt att få mer energi.

    SvaraRadera
  4. SV: Alingsås ligger utefter E20, ca.5 mil nordost om Göteborg.
    Lite långt kanske men du är välkommen om du har vägarna förbi :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad härligt att du är på G! Här är det Robinson ikväll. Kram

    SvaraRadera
  6. Jag har precis varit ute på en rask promenad med hunden, Nu sitter jag och njuter av en kopp chai te och väntar på Robinson. Har oxå en "fin" pappershög och räkningar som väntar på att få komma in i pärmen, men det tar vi imorgon...
    För övrigt såg jag dina länkade bloggar och dina vänner i Kina är bekanta med en barndomsvän till mig! Kände igen teboxarna som hon oxå hade på sin sida...Värlen är bra liten!
    Kram Carin

    SvaraRadera
  7. Det är helt otroligt. Världen är bra liten!!
    Jag tycker att det är jätteroligt att du tittar in hos mig.
    Kram/
    Carina

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina