17 januari 2010

Middag i lugn och ro


Efter dagens alla strapatser på olika håll runt om i Skåne blev det äntligen tid att överlämna presenten till Krille. Som vanligt önskar han sig ingenting och då köper jag något som jag tycker vi behöver men ändå är en ganska onödig pryl. Jag har tröttnat på alla olika typer av laddare som finns till diverse olika varianter av teknik prylar. På Hulténs i Staffanstorp har jag sett en låda i plåt som kan tjäna som en uppsamling låda till allt som behöver laddas. Liten och nätt och så praktisk, ja helt enkelt perfekt för vår familj! Hela dagen har Anton gått och grunnat och haft lite dåligt samvete för att han inte hade köpt något till pappa. Men var hittar man något om inte på IKEA. Krille älskar nötter i alla former och när vi var på IKEA idag hittade Anton en glasburk som han ville köpa till honom där han kunde ha alla sina nötter i.
 
Det blev ingen simning idag och ingen promenad heller. Men galgar och korgar från IKEA, två kakor (en mazarinkaka till jobbet och en mjuk pepparkaka till Krille och fikat i kväll). Imorgon är det nya tag igen och jobbet väntar. Sköt om er och ta det lugnt i vintermörket. Gör inte mer än du känner att du behöver och håll humöret på topp. Humöret är någonting som du själv kan styra över och det är ganska skönt när du tänker efter. Du väljer själv hur du mår! Jag har bestämt mig för att må bra och vara glad. Har du bestämt dig?

4 kommentarer:

  1. Vilken smart sak!
    Då pappa och jag lyckats köpa samma sak till min sambo i födelsedagspresent måste jag nu se mig om efter någonting annat och detta var verkligen en bra idé. Ska se om jag kan hitta den på närmare håll :)

    Så fint du fått här inne förresten!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jepp! Jag har bestämt mig!
    //En glad Nettan som mår bra!

    SvaraRadera
  3. Hej Cina!
    Jag är bestämt glad trots sjukskrivningar och det ena med det andra: Det finns dom som har det värre!! Jag har en underbar familj, trivs på jobb, helt ok med väderleken kort sagt jag är nöjd med tillvaron!
    Vill oxå passa på att säga att din blogg är jättefin!!
    Och tack för ännu ett bar tips.....
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Smart låda, man har bara massa laddsladdar överallt.
    Perfekt present från sonen också!
    Jag är på mycket bra humör i dag!! Jag väljer glädje, som Kaj Pollak hade sagt!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina