26 januari 2010

Problemfylld vardag

Vad tycker ni om problem som dyker upp framför er? Ser ni det som "Mount Everest" som ni ska bestiga och bara ser alla problem som det för med sig? Eller ser ni det som en utmaning som ni kan lära er något av det och dra nytta av det i framtiden? Det hade varit roligt att höra hur ni hanterar och löser olika typer av problem/frågeställningar som dyker upp. Ser ni allting som problem eller ser ni det som en utmaning? Jag tycker aldrig jag har några problem utan det är hinder som dyker upp på resans gång och jag anser att man utvecklas, både yrkesmässigt och personlighetsmässigt. Att kunna balansera sin vardag med allt vad det innebär - det är det som livet går ut på! Vad tycker du?

2 kommentarer:

  1. Jag har tidigare kunnat tycka att minsta lilla problem, motgång eller sak som skulle göras kändes väldigt jobbig. Det handlar mycket om hur man mår rent allmänt. Då mådde jag inte speciellt bra. Nu är det helt annorlunda. Sedan har jag märkt att med rätt inställning kan man vända något negativt till något positivt, även om det tar tid. Skulle livet vara en räkmacka hela tiden skulle man inte utvecklas speciellt mycket.

    SvaraRadera
  2. Problem är till för att lösas. Jag tycker det går lättare när man har en positiv inställning, det gäller att se möjligheterna inte problemen. Fast det är inte alltid man är på det humöret förstås!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina