30 oktober 2011

Söndagsmiddag

Dagens handbollsmatch gick jätte bra för Lille Bror och hans fot. Det var inga problem över huvudtaget och det kändes skönt när jag körde därifrån med vetskap om att foten var "Fit for fight" igen. På vägen hem unnade jag mig ett besök till vårt "tygoutlet" som finns i byn. En gång i månaden har de öppet och säljer tyger till mycket låga priser. Lite nya höstiga tyger inhandlades vilka ska hängas upp på väggen samt tyger till matchande kuddar. Imorgon blir det att ta fram symaskinen.
Hela förmiddagen hade jag jobbat på bra med att förbereda inför vår middagsbjudning och trots att det var avbrott för handboll och "tyger" var maten  färdig när dök våra gäster upp. Perfekt timat (även om efterrätten var långt ifrån klar men det löser sig alltid). Så gott det var att träffas igen och uppdatera sig på deras nya liv i Göteborg - hur allting har löst sig. Det är trots allt en stor omställning att bo utomlands några år och sedan flytta hem och "installera" sig till svensk vardag igen.
Våra fina pojkar som har lekt sedan de föddes. Nu är de 11 år gamla och har fortfarande roligt när det träffas.
Vivi & Fonsi
Min fantastiska  och underbara dotter!
Maken och Fonsi
Min goda vän Nettan är mätt och belåten
Kärleksört står sig fint ibland höstens alla färger!
Nu är jag rejält trött efter en intensiv helg och för att kunna sova ännu bättre har jag varit ute och gått i 40 minuter i den fuktiga höstkvällen. Nyduschad och klar känner jag mig redo inför en ny arbetsvecka och barnen har höstlov. Det går kanske att pressa in någon ledig dag och göra något tillsammans. Vi får se vad som bjuds!
Sov gott!

1 kommentar:

  1. De blev match i allafall, skönt att de gick bra.
    Kul med middagsbjudningar så man får umgår lite mer.
    Ha en bra måndag! kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina