8 oktober 2011

Lyckan är total!


Lyckan är total!!!
Lille Bror har haft den bästa lördagen i sitt liv - det är hans egna ord. 

När han fyllde år fick han en del pengar. Idag har börsen blivit TOM. Högst upp på önskelistan stod en BMX och under någon veckas tid har han surfat runt på nätet och kollat in en cykel på Team Sportia. Vi traskade in i butiken och där stod cyklarna på rad och just den han ville ha stod precis innanför dörren!! Det var bara och betala och han rullade ut genom dörren stolt som en tupp.

Dörr i dörr med Team Sportia ligger en STOR Media Markt butik och vi styrde stegen dit. Det finns alltid roliga saker att titta och klämma på. Vi hade även bestämt att Lille Bror skulle få en touch mobil. ALLA i hans klass hade en touch mobil och han var den enda som var utan. Usch, jag blir lite mörkrädd när jag hör det. Tekniken går framåt i en rasande fart och för fem år sedan var telefonen endast en telefon men numera är det en liten dator i fick format. Han har pratat om detta i över ett år och nu äntligen skulle de bli av. Nu hade vi sådan tur med abonnemanget att vi fick två I-Phones istället. Vi la om våra andra mobil abonnemang och totalt sett blev det samma kostnad som tidigare men vi fick två nya I-Phones. Hela eftermiddagen har vi suttit och fixat och trixat med telefonerna och lyckan är total hos båda barnen.
Snart är det dax att bege oss till våra goda vänner, Stewe & Nettan. Maken målar på i köket och förhoppningsvis är vi klara imorgon.
Ha det underbart i kväll!
Kramizar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina