2 oktober 2011

Jag blir trött

Datorer, visst ska de bara fungera?!
Vi har en stationär dator och fyra laptops. Den stationära datorn är den mest kraftfulla och det är den jag gillar bäst. Skärmen är stor och den är snabbaste datorerna av dem alla. Laptops är bra men ibland vill jag sitta vid den stora. Det är där jag laddar hem alla mailen och betalar räkningar. Jag använder den till att redigera alla kort. Vi sätter på datorn på morgonen och sen står den på hela dagen, lätt tillgängligt och smidigt. Jag kan gå förbi och kolla lite snabbt när andan faller på.
Men... idag så var den bara helt död. Jag var nere i köket och lagade middag nu ikväll och dottern kallade på mig. Snäll som jag är så gick jag till henne, mellanlandade vid datorn och kolla lite på facebook och gick vidare till henne. Allt var frid och fröjd. Några minuter hos henne och sedan återgick jag till middagen, vilken stod och puttrade på spisen. Men en sväng förbi datorn först men NU VAR DEN HELT DÖD!!! Hur kan det bara ske sådär helt plötsligt? Bara 10 minuter tidigare satt jag och tittade på facebook och nu helt oförklarligt var den trasig!
JAG BLIR TRÖTT!

4 kommentarer:

  1. Vad hände??
    Hoppas den bara tog en power nap :)
    Klart man blir arg, grrrrrrr

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Usch så trist med datorera som inte fungerar. Jag förstår känslan. Vi har blivit beroende, eller hur :-)

    SvaraRadera
  3. Datorer skall bara fungera och där med basta!

    SvaraRadera
  4. Inte alls kul när tekniken strular, iaf inte när man som jag är helt inkompetent och inte kan fixa nåt på egen hand. Hoppas den bara tog en vilopaus och kommer igång igen ;)

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina