26 oktober 2011

När olyckan är framme

Min förmiddag på Nova Lund blev hur mysig som helst. I lung och ro kunde jag gå på Miljögården och njuta av alla vackra saker och även köpa med mig lite Matteus tallrikar hem. Nästa tur var Nova och jag har shoppat både julklappar och annat smått och gott. En god kopp kaffe på Espresso House och spela lite Wordfeud. Gud vad jag har njutit av att få vara ledig och kunna gå och shoppa utan att känna mig stressad. Men det varade inte hela dagen...
Unge herr Bengtsson hade skadat sig i foten på gymnastiken och behövde röntga foten. Jag hade min röntgentid i Eslöv vilken jag inte ville missa så Lille Bror fick helt enkelt följa med dit. I min enfald tänkte jag att vi kunda söka vård på vårdcentralen i Eslöv och att de sedan kunde remittera oss till röntgen, som låg vägg i vägg. Men tji fick jag! Eftersom vi inte var listade där tog de inte emot oss utan vi fick köra tillbaka till Staffanstorp och så fick läkaren där remittera till röntgen i Lund. Lite omständigt och inflexibelt om du frågar mig!!! Vi var ju redan vid en röntgen avdelning!!!
Vi hade tur, inget var brutet utan bara en rejäl stukning/blödning. I sin egna lilla värld tror han att han kan spela handbollsmatch på söndag... Det får vi nog diskutera...
Men istället för handbollsmatch så blev det fotbollsmatch på kvällskvisten. Stora Syster har funderingar på att byta fotbollslag och har provtränat i ett division 2 lag. Redan i dag spelade de match och hon fick vara med och spela i andra halvlek. Från åskadaren bänken såg det bra och hon var nöjd när hon klev av planen.
Som sagt var - det är aldrig stilla hemma hos familjen Bengtsson. Fart och fläkt hela tiden!!!

3 kommentarer:

  1. Vårdapparaten är väldigt fyrkantig!

    Låter ändå som en mysig dag. Våra besök till Lund har alltid varit så intensiva o har inte haft tid att gå runt i alla trevliga butiker. Men nästa gång kanske ;).

    SvaraRadera
  2. Ajaj, stackarn! Tur att det inte var något allvarligare. Ha en bra dag! towe.

    SvaraRadera
  3. oojj de lät inte så kul, klart han måste vila på söndag, bättre o bli bra först.
    Förstår att de är fullt med barn som sportar, men kul samtidigt.
    Kul för tjejen som ska spela i division 2, grattis!!
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina