24 oktober 2011

I'm hooked!

Så, nu är det dax även för mig! Nu i helgen har jag äntligen laddat ner Wordfeud till mobilen. Jag har varit lite "rädd" för det eftersom risken är överhängande att jag blir en inbiten användare. Än så länge spelar jag bara med barnen och det går sådär måste jag erkänna. Jag blir lite irriterrad över den svenska ordlistan. Det är många ord som saknas.
Men något annat som har gjort mig irriterrad och även förbannad (när jag tänker efter) är den nya zon indelningen av Sverige när det gäller el-priset. Varför ska vi i Syd-Sverige få lida för att vi befinner oss i denna delen av landet? Hål i huvudet om du frågar mig!!! Nu måste snart regeringen gå in och reglera elmarknaden. Elbolagen skapar miljonvinster varje år och vi vanliga konsumenter går på "knäna" under vinter halvåret med dessa hutlösa elpriser. I dag på nyheterna var det ganska stor debatt om detta och vi Syd-Svenskar kan räkna med en ökning på upp till 10 000 kronor per år, just för att vi bor här. Och allt är egentligen danskarnas fel, de har klagat på att de måste köpa dyr el från Sverige och anmält Sverige till EU. De nya reglerna träder i kraft per den 1 november så vill du göra något åt ditt elpris är det hög tid nu.
Men om jag bortser från dessa irritations moment så har dagen varit bra. Mycket på jobbet med rapportering av siffror till höger och vänster och även en utbildning som jag kände föll i god jord.

2 kommentarer:

  1. Välkommen in i worfeud-världen. När du känner dig manad så heter jag: ulliskrullis
    Fast jag spelar hest "random board" och inte "normal board" som du har på din Iphone nu, man kan välja vilken typ av spelplan man vill ha ;)

    Kram F

    SvaraRadera
  2. Hej Cina!
    Ja, de e för jäkligt med elbolagen!! Har just nu bestämt mig för att prova ett Göteborgs bolag som heter din El. De starade för ett par år sedan och ligger etta över de billigaste elbolagen nu. Jag ringde dit och blev mycket trevligt bemött, signade mig för 3 mån fast som de rekommenderade och sen tar vi nog rörlig under de billigare månaderna...
    Kram!
    P.S Kul att ha dig på WF, satan i gatan vad du klassar ut en!!!
    // Carin

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina