25 oktober 2011

Ändrade planer

Ibland blir det inte som jag har planerat! Jag hade varit duktig i morse och tagit med mig träningskläder till jobbet för att kunna köra direkt till träningen klockan 17. Det hade varit en bra dag med lagom tempo men klockan halv fem så sätter det igång. Rapporterna stämmer inte och det blir "Kalabaliken i Bender". Jaha! Det går inte att säga till de höga herrarna att
- Tyvärr jag kan inte hjälpa dig eftersom jag ska träna!
och dessutom så är det mitt jobb att se till att det stämmer så det är inget att be för. Jobbet går före även om jag har bestämt att jag ska träna. Först halv sju kunde jag stänga locket på datorn och köra hem. Lille Bror och jag spelade Wordfeud och nu har jag massor av vänner att spela med, tack vare Facebook.
Vinden ven runt knutarna och nu börjar löven trilla av från buskar och träd. Stora Syster har varit och provtränat för ett fotbollslag i division 2 och de är väldigt intresserade. Redan imorgon ska hon spela en match tillsammans med dem och hon är så nöjd och glad. Det är nog bra för hennes självförtroende med tanke på den sista tidens matcher som bara har varit förluster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina