17 mars 2010

Vardagsbestyr

Idag har jag redan hunnit med att gå på ett seminarium avseende det nya Office 2007. Det är kanske ändå inte så nytt, det hör man på namnet, 2007. Men det är inte så spritt på marknaden ännu och det är först nu som Tetra Pak har bestämt sig för att vi ska använda det. Informations insamlingen fortskrider och vi har börjat diskutera lite mer men fortfarande är det problem med accesser till olika system och servers. Det tar några dagar till innan jag är "up and running" med alla teknikaliteter.
Emma är i Helsingborg och spelar fotboll med Skånelaget och de möter Eskilsminnes damlag division två. Anton har precis varit och spelat handboll och jag ska strax ta itu med vardagsbestyren. Strax innaför dörren har vi öppnat ett grustag. Det känns så ialla fall... Anton spelar kula för fullt hela dagarna i skolans sandlåda. När denna "kulsäsongen" är över behöver nog skolan köpa in mer sand till sandlåden - det känns så ialla fall.

2 kommentarer:

  1. Kan Annero få köpa lite sand ifrån ert grustag?
    //Nettan

    SvaraRadera
  2. Lycka till med kursen! Det är inte så krångligt utan snarare fullt av möjligheter!
    Kram

    PS! Tänkte även passa på och fråga dig om du kan rekommendera ett trevligt hotell i Malmö. Vi tänkte nämligen åka ner i början av sommaren i samband med ett bröllop.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina