9 mars 2010

Linas Matkasse

Jag tycker det är väldigt roligt att laga mat och titta i olika kok böcker och mat tidningar. Men därifrån till att planera hela veckans mat och sedan få hem alla matvaror - det är inte lika roligt. Oftast räcker inte tiden till att planera vad man ska äta. Jag är hemma vid femtiden och maten ska på bordet snabbt. Ett lätt stress moment!!! Då går det inte att komma på vad man ska äta och ännu mindre köra och handla något som man är sugen på att äta. Det måste man ha tänkt ut kvällen innan och sett till att alla varor finns hemma till just det du vill äta. Boring!
Men varför ska jag lägga tid på det när det finns andra som är bättre på att göra det? Just det, Linas Matkasse. Idag har jag varit inne och beställt en "provkasse" som levereras måndagen den 22 mars. Vi får se vad det blir för mat. Fem middagar till fyra personer levereras med färdiga recept. Det enda du behöver ha hemma är kryddor och oljor. Det är värt ett försök. Spännande!!!

5 kommentarer:

  1. Hej
    vad bra med matkasse som en annan fixar. Idag gjorde jag "toad in a hole". Det ar korv in en pannkakssmet, yorkshirepuddinge. Det var jattegott. Valdigt engelskt. Jag sag det pa morgontv. Man behover inspiration till den vardagliga matlagningen.
    Kram syrran kristina

    SvaraRadera
  2. Skrev en längre kommentar, men den bara försvann, så nu kommer en kortare version :)
    Vi pratade om det där i går, för vi äter nästan aldrig före halv åtta och vi funderade hur andra gör för att ha maten på bordet tidigare. Så, vi planerade och förberedde kvällens mat redan i går. Dock blir det ändå en sen middag i kväll eftersom vi ska bort, men det kanske går snabbare :)

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Kul att du provar detta, då kan vi andra få full information om variation, mängd och fantasifullhet.
    För det är ett fiffigt koncept helt klart!
    Kul!
    ha det bra kram Monica (snart tillbaka på banan igen...)

    SvaraRadera
  4. Blev inspirerad och tänker att vi ska prova detta när vi kommer hem!
    Du får berätta vad du tycker!
    kram

    SvaraRadera
  5. Många av mina kollegor har Linas matkasse och det är blandat vad de tycker. Maten är oftast god och det ä rroligt att få variation och nya idéer, dessutom är det inte dyrt. Men tydligen tar många av rätterna lååång tid och är ganska omständliga, vilket gör att de som har små barn inte är så supernöjda. Någon ska nu istället prova en kasse som heter "Hemmafrid" som ska vara med lite mindre tidskrävande recept. Själv är jag på jakt efter en helt vegetraisk matkasse och det verkar svårare.

    Ska bli kul att se vad du tycker!

    Kram Emelie

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina