24 mars 2010

Jag är mobbad

Jaha, då var det dax för nya glasögon - efter synundersökningen idag alltså. Det är ingen roligt uppgift jag har framför mig, att välja ut nya glasögon. Det är så lätt att man hamnar i samma spår som man alltid har varit och nu har man faktiskt en chans att förändra lite. Trenden på glasögon är starkt 80-tal, bågarna är större och mer markerade. Det känns som om man redan har varit med om det och vill ha något nytt. Men hur mycket kan glasögonen förändras över tiden? Jag tänkte att jag kanske skulle vara lite galen och "think outside the box". Jag lät killen i glasögon butiken välja ut de par som han tyckte skulle passa mig bäst och samtidigt var lite trendiga. Inte i frontlinjen men ändå lite moderna. Han valde dessa och min familj mobbade mig när jag kom hem. - Dom kan du inte ha, du ser ut som en pensionär från 80 talet! - Ska du ha dom går inte jag bredvid dig!!! - Menar du allvar, tyckte du dem var coola???
Ni hör hur det låter i min familj - ett fantastiskt stöd jag får - när jag försöker att vara lite fräck och cool. Men jag bryr mig egentligen inte om vad de säger utan det är jag som ska tycka om dem. De får helt enkelt vänja sig!!! Jag tror egentligen att det är det samma för dem - att de helt enkelt ska vänja sig vid att jag ser annorlunda ut.

4 kommentarer:

  1. Skulle vi kunna få se dem på?

    SvaraRadera
  2. Kanske men inte idag. Jag har varit och tränat och håret är inte precis vackert....En annan dag kanske!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag ska på synundersökning nästa vecka, kanske vi kan ta varandra i hand efter det vad gäller 80-tals trenden - är inne på samma linje som dig om det blir nya glas och bågar! Jag tror du blev skitcool i dom bågarna, dom va supersnygga! :-)

    SvaraRadera
  4. ja du,vi börjar bli gamla för det aer ju otroligt saa mycket som kommer tillbaka fraan naer vi vat yngre. .....
    Sjaelv ska jag till glasögonmarknaden till helgen, daer det finns hur mycket som helst att vaelja paa. du faar komma hit.
    kram vivi

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina