11 mars 2010

Det närmar sig

Idag var det dax att för mig att bjuda in mina närmta arbetskamrater på tårta och tacka för det goda samarbete som vi har haft under den tiden som jag har varit anställd på Sandvik. Även om jag har fattat ett beslut om att sluta och verkligen ser framemot mitt nya jobb så är det alltid lite vemodigt med avsked. Jag har ju trots allt kört dit varje dag under en period och nu är den fasen i mitt liv slut. Allt du går igenom är en lärdom och jag har lärt mig otroligt mycket under min korta anställning.

Jag fick ett vackert paket med ett underbart Thomas Sabo armband! Åh, jag älskar detta armband som man kan fylla med en massa vackra berlocker. Ett stort, stort tack till alla er som har bidragit till detta. Jag kommer använda det med glädje och ha er i åtanke.

Eva och hennes avdelning ville bringa lite ljus i min tillvaro och kom med ett par ursnygga ljuslyktor . Tack så mycket till er! Det har varit en roligt tid tillsammans och jag kommer att sakna er.

Imorgon blir min sista arbetsdag och jag ska försöka komma iväg efter lunch och njuta lite av min lediga fredag!

3 kommentarer:

  1. Väldigt snyggt armband!!
    Du har en award hos mig! :)

    SvaraRadera
  2. Visst är det med blandade känslor man lämnar ett jobb man trivts på för att ge sig ut på nya spännande utmaningar! Härligt att få lite uppskattning och ett så fint armband! Jag har ett likadant och älskar det - kul att kunna förändra och förnya det med olika berlocker! Kram kram

    SvaraRadera
  3. Vad trevligt att vara uppskattad och bli uppvaktad.
    Både armbandet och ljuslyktorna är jättefina.
    Ha en skön fredag!
    Kramar

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina