21 mars 2010

Nova Lund

Emma och jag hade en jätte mysig tur till Nova Lund idag. Det var lagom med folk och vi hann med och kika runt i de flesta affärer. Syftet med dagen var ett par vita Converse till Emma och efter några butiker så hittade vi dem. Det fanns en del kläder som står uppskrivna på önskelistan nu efter denna turen men först ut är det skor och vårjacka, både till mig och Anton. Dagens inköp blev en scarfs som Emma tog på sig direkt (vi får väl dela på den...). Sockernivå sjönk och vi tog en fika på Espresso House. Deras muffins är fantastiska och idag blev det en citronmuffins med vaniljkräm. Helt suveränt god!
Tack för att du är du Emma, alltid lika trevlig att umgås med!

3 kommentarer:

  1. Hej Cina!
    Gud vad din dotter är lik Katarina!!!
    Jag och maken var oxå på Nova idag. Vi fikade på Kahls, men om du inte har provat dem så kan jag rekommendera Espresso´s scones nästa gång...To Die For!!! Blev en scarves till mig med, en rosa dessutom! Och en skiiiiitsnygg jeansklänning! Ville ha en jeansskjorta också men det hittade jag ingen!
    Och visst är det roligt att umgås med sin dotter, faktum är att jag har min hemma, sovandes i fåtöljen....haha
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Så sugen jag blev på helt vanliga, klassiska citronmuffins nu. Får nog ta och bjuda hit min lillasyster en dag för hon är en fena på att baka muffins.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken otroligt söt påskbakgrund du har till din blogg :)

    Mysigt med shoppingdag med dottern och vad fin sjalen var!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina