8 mars 2010

Hudvård

Just för tillfället är jag "in between" hudvårdsprodukter. Under flera års tid har jag använt Clarins rengörning och lite olika krämer från olika fabrikat. Jag kan nog säga att jag är en periodare när det gäller krämer. Men tyvärr är det så att åldern börjar ta ut sin rätt och nu står jag i valet och kvalet över vilka produkter jag ska använda. Huden är torr och stramar varje gång man duschar och behöver KRÄM. Under sommar perioden så får jag en massa småfinnar och utslag. Det beror på att huden svettas (har jag fått berättat för mig). What to do? Det borde finnas något för det med...
Vad använder ni för produkter? Behöver man använda samma serie på alla produkterna eller det går bra och blanda? Jag känner att jag nog behöver lite expert hjälp och får nog snällt traska iväg till tex KICKS.
Ibland kan man se lite äldre kvinnor, äldre än mig då alltså... ;-) som har en fantastisk hud. Det verkligen syns att de har vårdat den. Den ser frisk och smidig ut och det är så jag vill att min hud ska se ut när jag blir äldre. Det gäller att smörja på nu för att få den att se vacker och fin ut på äldre dar!

2 kommentarer:

  1. Alltså, nu kommer du att dö men jag använder inte något speciellt. LdB Cremé Rich eller Dove. För, som du skrev, när man blir lite äldre så stramar det och huden blir fnasig så jag tror på det som känns bäst. Sen om det är för ansiktet eller inte spelar ingen roll...bara den är lite fetare. Samma med foundation, är för torrt för mig så jag använder en bronzerande kräm typ ACO och lite puder.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Det bästa jag använt är Excuviance produkter! Min hy har blivit mycket bättre!
    Jag hade torr hy och mycket "småskit" i ansiktet. Det har blivit betydligt bättre sen jag började använda deras produkter. Jag har dag och nattkräm, rengöringskräm och ansiktsvatten. Jag låter som värsta reklamfilmen men de är bra!
    kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina