31 mars 2010

Påskmenyn planerad

Det blev en lång dag på jobbet idag. Klockan hann bli kvart i sex innan jag var hemma och det var tyst i huset när jag kom hem. Emma var i Sjöbo och spelade fotbollsmatch och Krille och Anton var på handbollsträning. Hela huset för mig själv så jag satte mig ner och planerade påskbuffén som vi ska ha på lördag. Det finns så mycket gott så det är svårt att välja ut ibland alla recept som jag hittar. Problemet är att det blir så mycket mat och ingen orkar äta upp det. För varje år så drar jag ner på maten men ändå blir det mat över.
Nu är klockan halv tolv och kylen är välfylld och matlistan är avprickad. Något lite kvar att handla men annars är det färdigt och det känns skönt. Emma och ett gäng tjejer är i Malmö på disco och Krille har kört dem in. Nu kommer jag förmodligen ligga vaken tills hon kommer hem. När barnen var små fick man inte sova och nu när de är stora får man inte heller sova. Jajaja, det är väl så det är att vara förälder.
Imorgon är det skärtorsdag och alla påsk kärringarna kommer och ringer på dörren. Det gäller att ladda upp med godis så ingen blir besviken. Min syster Kristina och hennes barn kommer hem från London och jag längtar tills imorgon när vi får träffas!

2 kommentarer:

  1. Ha en skön påsk och hälsa din syster!
    /Christina

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt sms, det värmer med en "go" hälsning.
    Det ser ut att bli en fin påsk för er med god mat och kärt sällskap.
    Hoppas du hinner lata dig och njuta av lite ledighet!
    Hälsa syster!
    Kramar

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina