11 januari 2011

Rensning påbörjad

Idag har jag införskaffat lite vädringsställ som ska få agera tillfälliga klädkammare. Till helgen ska vi påbörja att renovera i vardagsrummet och då ska dörren till klädkammaren flyttas. Kan låta lite konstigt att ha en klädkammaren i vardagsrummet men det är sviter från en tidigare renovering. Jag har haft en bra dag på arbetet. Hör och häpna, idag fick jag en parkeringsplats! Men jag var där en halvtimme tidigare...
Stora Syster är hos pojkvännen, Lille Bror spelar TV spel och jag ska strax påbörja middagen. Inget avancerat idag, bara rester, taco rester. Eller buffé som vi brukar säga. Det låter lite bättre än rester. Sen ska jag påbörja flytten av saker från klädkammaren. Ni kommer få se lite bilder löpande från framstegen.


Tanken är att dörren ska flyttas till andra väggen, där "tygtavlan" står. Det blir en mindre dörr och den ska naturligtvis vara vit! Detta för med sig att det behövs även renoveras inuti klädkammaren. Det gäller att tänka "compact living" med olika system för förvaring. Färgerna i vardagsrummet är inte riktigt bestämda ännu men det kommer gå åt det vita hållet. Kanske inte helt vitt, någon brytning lär det nog bli. Många beslut att fatta! Spännande och roligt!

1 kommentar:

  1. Det är en hel del jobb med renovering men man är ju så glad när allt är klart!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina