18 januari 2011

Platser där jag bloggar


Skrivbordet på övervåningen där vi har vår stationära dator
Var sitter jag när jag bloggar? Ja, det är lite överallt faktiskt när jag tänker efter. Petra har två ställen där alla kreativa inlägg skapas men jag har egentligen hur många som helst. Vi har en stationär dator och tre laptops så det blir lite hur det faller sig. Oftast sitter jag vid den stationära datorn men ibland är den upptagen. Ibland sitter jag i TV soffan för att vara lite social med familjen samtidigt som man bloggar. Jag har precis skaffat mig en 'App' till min I-phone så jag kan blogga från mobilen. Jag önskar mig en sk 'läsplatta' ala model I-pad så det kommer nog bli nästa IT investering, näst efter en ny kamera.
En av sofforna som får agera blogg hörna
Köksbordet får ibland agera som bloggplats när det är upptaget på de andra platserna
Soffan i vardagsrummet är en annan bloggplats som utnyttjas flitigt. Men snart, snart kommer det bli en ny, stor & mysig soffa som kommer få agera som bloggplats.

Men det finns många andra som bloggar. Hur ser det ut hemma hos Kristina, Vivi och Tove? Och alla ni som läser bloggar utan att skriva egna, var sitter ni och läser?

2 kommentarer:

  1. Roligt att se vart du sitter och skriver.
    Ha en bra dag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Carina for utmaningen, jag alskar sant har! Kul att se vart du sitter och bloggar! Kreativt med manga platser, sjalv sitter jag pa samma plats varenda dag. Nar jag tanker efter, hur enformigt ar inte det! ;-) Ha det gott! kram towe.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina