1 februari 2011

UGG stövlar

Min goda, goda vän från Kina är hemma i Sverige för att undvika firandet av det Kinesiska nyåret. Det gör att vi kan fira nyår två gånger inom loppet av en månad! Jiippie! När de väl är hemma på besök är dagarna fyllspäckade av träffar och möten. Att få till en träff får planeras och idag hade vi lyckats att få till en liten timme. Min beställning från Kina var UGG stövlar i olika färger. Jag tycker dessa stövlar är coola och VARMA! Och de är så enkla att ta på sig, Inga blixtlås eller snören! Det är rena julafton!!


Efter ett kärt besök blev det återigen en tur till telefon affären men problemet med mobilen kvarstår. Ge mig en ny telefon istället!!! Så slipper jag alla problem. Nu till helgen ska Stora Syster spela slutspel i Cup Kommunal i Jönköping med Skånelaget. Alla i familjen ska åka upp och titta på. Maken och Lille Bror tar tåget hem på lördag kvällen men jag och min mor bor på hotell till dagen därpå. Under några år av min uppväxt bodde jag i Jönköping och nu när vi ändå är där tänkte vi att det skulle vara trevligt att återuppleva gamla minnen. Alla biljetter och även boende är fixat. Detta ska bli super skoj!

1 kommentar:

  1. Jag älskar också UGG's nu har jag bara ETT ynka par som jag köpte i NY i augusti (skulle ha köpt fler med mig hem) de är betydligt billigare där än här hemma men jag kan tänka mig att det är ännu bättre pris i Kina förstås. Nu slipper du frysa om fötterna i flera år ;)

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina