7 februari 2011

Lund tur och retur

Idag bestämde jag mig för att arbeta hemifrån och det har varit lugnt och skönt. Några punkter på listan är avbokade men som vanligt har det dykt upp några nya. Men bilen kände att den behövde köra till Lund ialla fall och det har blivit hela fyra gånger idag. Stora Syster fick skjuts till skolan och väl framme kom hon på att hon hade glömt både busskort och börs och jag hade inget av det med mig. Så då blev det en tur vid halv tre tiden igen.

Ytterligare har Stora Syster tränat och med den bilfärden, både dit och hem, summerar jag att dagens bilfärder till Lund har blivit fyra gånger, tur och retur. Bilen är som hästen nu, den hittar själv! Annars är det vardag och tempot är lågt och inget blir gjort. Det är bara och vänja sig och vänta på solen och värmen. Då brukar energin fyllas på. Men mitt i denna vinter vardag vill jag påminna er om lycka och om hur vi ska försöka leva, även om det känns mörkt och trist just nu!

1 kommentar:

  1. Ja du, vissa dagar känner man sig som en taxichaufför, det är baksidan med att bo lite "off", men värt det ändå tycker jag.
    Håller med om att man borde leva lite mer i nuet men det är svårt iallafall för mig, jag blickar och planerar hela tiden framåt.

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina