18 februari 2011

Inspiration

Shit, vad tiden flyger fram. Redan fredag? Hur gick detta till?
Lille Bror är lämnad på sin handboll, Stora Syster och jag har handlat mat och jag unnade mig en heminrednings tidning (som var superdyr, 75 kronor). Det är roligt att sitta och bläddra och få inspiration men heminrednings tidningar i all ära, hur mycket av det som visas i tidningen kan man göra och/eller utföra? Det är helhets intrycket som är fint i tidningen och det är svårt att ta lite där och lite där. Jag har det hus som jag har och ibland är det svårt att göra det något annorlunda. Lite nya kuddar, nya mattor, lite ljuslyktor går lätt att ordna med men att tapetsera om eller helt plötsligt ha en trävägg är inget som man ordnar med bara sådär.

Det kräver lite mer planering och när man väl har gjort det får man leva med det i några år. Just nu är jag väldigt intresserad av färgsamman sättningar för att kunna bestämma mig för hur vi ska ha det i vardags rummet. Det tål att tänkas på lite till!
Senare på kvällen fastnade jag framför TV och en bra film med Denzel Washington i huvudrollen, American Gansters. Film helt i min smak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina