2 mars 2011

Redan onsdag

Det finns ett talesätt som heter "Tiden går fort när du är lycklig". Jovars... men faktabaserad som jag är så vet jag att det inte stämmer men ibland är det roligt att tro på något filosofiskt. Det redan onsdag och jag har haft fullt upp. Lille Bror har varit hemma från skolan hela veckan och jag tycker fortfarande att han är för dålig för att gå till skolan i morgon. Han är snuvig och hostar som en "säl" hel tiden. Vi får avvakta tills imorgon och se hur det artar sig.

Något roligt utöver det vanliga har i alla fall hänt sen sist. Jag har börjat på en Dale Carnegie kurs, kommunikation och ledarskap. Det är en otroligt krävande kurs och vi får en mängd uppgifter som vi ska göra till nästa gång. Vi kommer träffas en gång i veckan under tolv veckor och vi ska ha satt upp mål som vi vill uppnå med kursen. Det är inte en kurs där du bara sitter och lyssnar utan det krävs mycket av dig som person och våga visa vem du är. Det ska bli jätte spännande att få lov att sätta igång!
Annars rullar det på med nästa renoverings projekt, vardagsrummet. Vi har gjort upp en liten "projektplan" för att vi inte ska missa något och framför allt att vi hinner med det vi vill innan sommaren kommer alltför nära inpå. Fotboll & handboll varvas om vart annat och jag kollar på Glamour varje dag. Ja, en helt vanlig vardag vilken är väldigt skön ibland men rastlös som jag är så vill jag ha tempo och nu har jag fått något att bita i, min kurs. Tjoho!

4 kommentarer:

  1. Alltid kul med nya projekt och eftersom ni är så effektiva så är det väl klart i en handvändning ;) Själv står hallen på tur här hemma men det blir ett Påsk-projekt när man har en del extra röda lediga dagar i almanackan.
    Hoppas lillebror kryar på sig :)

    Kram F

    SvaraRadera
  2. Vad kul med lite nya utmaningar på jobbet. I bland behöver man något extra som hjärnan får jobba på.
    Hoppas Lillebror börjar tillfriskna igen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas lillebror snart blir frisk!
    Kursen låter spännande!

    SvaraRadera
  4. Vilken intressant kurs du går! Den skulle jag vilja gå, ledarskap kan man aldrig få för mycket av som chef. ;-)
    Hoppas att Lillebror tillfrisknat!

    Ha en härlig fredag!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina