20 mars 2011

Ett dagsverke

Idag har jag slitit med lite av varje och jag känner mig såå nöjd med dagen. Jag steg upp innan resten av familjen visste var de fanns någonstans och begav mig ut med min kamere. Det är så roligt att fotografera och det finns så mycket att lära. Det får bli en fotokurs till hösten det är en sak som jag bestämt mig för. Sen har vi hållit på att tapetsera, städa, damma, installera tvättmaskin och nu håller jag på att olja in golvet i hallen och köket. Det får göras i omgångar för det tar några timmar att torka. Solen har varit framme och barnen har varit ute i hood tröja och då känns det som om våren är kommen!


Efter en runda i trädgården så hittar jag flera krukor som ser ut som denna. Jag tror jag räknade till 6 krukor som spruckit denna vinter. Känns liiite jobbigt att behöva köpa så många nya. De är inte direkt billiga... Ett glas rosé får avrunda kvällen. Det känner jag mig förtjänt av!

3 kommentarer:

  1. Bra jobbat, klart du ska ha ett glas rosé då :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du hälsade på inne hos mig!
    Tittar på bilden av din blommkruka... hihihi...jag har två som ser likadana ut... glömde ta in dom i höstas. Det blir att göra som du: Köpa nya.
    Ha det gott! Kram.

    SvaraRadera
  3. Hej Carina
    Kul att du kikade in hos mig.
    Alltid roligt med nya bloggar & tassa runder inne i. Tycker helt klart att du är förtjänt av ett glas rose´.Tror bestämt att de är många som har de lika som dig med krukorna.Hm.. Vintern kom ju så tidigt i Skåne..
    Ha en härlig vecka
    Kramisar
    Sus

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina