10 mars 2011

Ordning och reda

Brukar ni ha surdegar som bara ligger där och glor surt på er? Jag är specialist på att skjuta upp allt det tråkiga men tillslut måste man bara ta tag i det. Jag brukar lägga en massa papper och roliga tidningsurklipp i en stor hög för att sätta in i pärmar och fotoalbum. Det kan vara allt ifrån ett reportage om barnen, något viktigt som har hänt osv. Nu har jag rensat i den högen och det är så SKÖNT!!! Inte ett papper inom räckhåll. Av bara farten lagade jag även min jeanskjol och Lille Brors julklapps skjorta, sorterade och strök en massa tvätt. Nu är jag förtjänt av att sätta mig ner och läsa i min kurs litteratur och börja förbereda mig inför nästa träff. Det är mycket att ta in och lära sig men det är spännande! Jag måste bara visa mina nya, fina muffins formar så ska det bakas och kladdas! Lille Bror blev överlycklig för han älskar hålla på i köket!

6 kommentarer:

  1. Skulle möjligtvis vara mannen då ibland...

    SvaraRadera
  2. hejsan! Hittade hit via en annan blogg. Fin blogg du har :)
    Må så gott1

    SvaraRadera
  3. Visst är det skönt när "surdegarna" blir klara!! Jag ska ta i tag i några såna i dag jag med. (men även andra surdegar)

    Önskar Dig en skön helg!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera
  4. Hej igen Carina!
    Kul att du tittade in hos mej :)
    Järvsö ligger i Hälsingland-c:a 30 mil norr om Stockholm. Närmsta större stad är Bollnäs.
    Ha en bra fredag!

    SvaraRadera
  5. Gud vilka söta muffinsformar, 10 ggr roligare att baka när man har såna. Jag har mer suredegar på jobbet än hemma men håller med om att det är en lättnad när man får undan nån sån ibland. Ha en trevlig helg!

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina