4 augusti 2010

Ullared

Medhavd frukost intages innan entré
Det har verkligen varit en upplevelse att vara på Ullared. Det var över 20 år sedan jag var där sist och stället har verkligen vuxit. Det är som man ser på TV-serien. Nu när vi var där idag så var TV på plats och filmade. Jag gjorde allt för att hålla mig undan TV kameran. Det är helt groteskt så mycket folk där och bara handlar. Jag tycker det är helt sjukt. Det blev fem kassar för min del och summan stannade på 2 500 kronor. Vad handlade jag då? 6 par Sloggi trosor, varsin Hood tröja till barnen, en hel hög med strumpor, jeansleggings till Emma. Resten av sakerna var i stort sett hygien artiklar som shampoo, balsam, tvål, tandkräm, tandborstar samt lite andra saker såsom ljus och ljuslyktor. Det kommer dröja ett tag innan jag kör dit igen. Billiga shampoo kan man handla på tex Rusta.

Emma och Emma är fortfarande pigga och glada

Efter tre timmar var vi ganska nöjda och belåtna och blodsockret var under skosulorna. Ut och leta upp något som vi ville äta på en av de många restaurangerna utanför. Under årens lopp har det vuxit upp andra affärer som vill rida på framgångs vågen som "Gekås" har skapat. Vi vandrade runt i några men var ganska mätta på shopping.

Bilen fylld av shopping påsar från Gekås

Vi var verkligen inga stor shoppare på "Ullared". Det fanns många som fyllde bilarna till bristningsgränsen. Jag kan undra vad de köpte för jag fick kämpa för att komma upp min mina 2 500 kronor. Men vi hade en mysig dag tillsammans och jag ser det hela som en utflykt.

1 kommentar:

  1. Nu fick jag svar på min fråga! :)
    Jag tycker det är mysigt att åka i väg och bara vara tillsmammans också när man åker på en sådan tripp!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina