25 augusti 2010

Halv storm ute

Det gäller att hålla i hatten idag! Det blåser rejält. Bäst att hålla sig på landbacken.
Lite annorlunda morgon idag.
  1. Emma skulle till tandläkaren i Malmö och fick själv fixa med buss fram och tillbaka till Lund. Missar halva dagen i skolan. Det får bli de tidiga morgontiderna i fortsättningen så kan jag köra henne och sedan kör vi gemensamt till Lund (där jag arbetar och hon går i skolan) Smidigt va!
  2. Jag skulle köra min mamma till en röntgen undersökning idag på morgonen och fick bege mig redan tjugo över sju. Lämnade henne, körde till jobbet för att vara där i en timme för att sedan hämta henne igen.
  3. Sedan har jag förmånen att ha en otroligt generös chef så nu sitter jag här hemma och arbetar. Tyckte inte det var lönt att köra tillbaka till jobbet igen.

När jag kom hem såg jag att två av mina planteringar hade åkt i marken av blåsten och krukorna låg i tusen bitar. Shit också! Tur att det är nära till Plantagen. Det blir att köra en vända dit igen. Nu är det snart lunch dax.

See ya!

4 kommentarer:

  1. Här är det storm! Det regnade vågrätt förut.

    SvaraRadera
  2. Ser att du är raka motsatsen till mig eller ... tvärtom ... menar din presentation under bilden på dig!
    :)

    SvaraRadera
  3. Sv: du har väl läst att min blogg är ett alias? Så, jag går inte in så mkt på mig men jag menade: jag är nog rätt negativ, har svårt att glömma oförrätter, ältar, har 0 sportintresse bl.a *ler*
    Annars är vi nog rätt lika *ler igen*.

    SvaraRadera
  4. Här hos mig har vinden mojnat och SOLEN har kommit fram. Underbart!:D

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina