14 augusti 2010

Avslutning på veckan

Då var den första arbetsveckan slut och helgen ligger helt orörd framför mig. Skönt! En kräftskiva hemma hos Syster Yster får avsluta veckan. Vår familj får representeras av 3/4, Emma är iväg på fotbollsläger med Skånelaget. Vi andra får roa oss bäst vi kan och det brukar inte vara något problem.
  
Kräftor är lite speciellt. Är det gott egentligen? Eller äter vi det bara för att det är säsong? Men idag hade vi hade färska havskräftor och ICAs jumbo kräftor och det är en milsvid smakskillnad. Att äta havskräftorna smakade gudomligt och de var giganstiska! Så idag var det riktigt gott! Jag hade fått på min lott att ordna med efterrätten och det blev en mazarintårta med vaniljgrädde och färska bär. Den var säkert god men efter mycket mat och kräftor och snaps är magen rätt så full så det smakar inte detsamma.
 
Syster Yster med sitt nya Cath Kidston förkläde och Syster London njuter av den kalla ölen. Kvällens prinsessor var glada och roade sig tills de stupade i soffan. När klockan var elva cyklade vi hem för att morgondagen startade tidigt, redan halv sju med fotbollscup för Anton i Svedala.

1 kommentar:

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina