23 augusti 2010

Another day in paradise

Låter fint va?
Men för tillfället befinner jag mig där, trots att det regnar ute från och till. Alla nya projekt som jag har startat upp får mig att må bra. Jag måste lära mig att balansera och inte planera in för mycket. Det är det som är min akilles häl. Det är roligt att ha många järn i elden och när man mår bra så går det av bara farten. Det är när det blir för mycket som det kan gå överstyr och man bara känner sig stressad. Balans, balans. Är ni duktiga på det?
Ett sätt att hålla koll på balansen är att träna. Förr i tiden var jag en flitig motionär men sedan hände något under resans gång... Barnen kräver sitt och jag har varit dålig på att sätta mig själv i första rummet när det gäller träning. Jobbet kräver sitt och jag har alltid haft ett roligt jobb som engagerar mig. Men i vintras började jag träna ordentligt igen och inser vilket effekt det har på mig. Jaja, jag vet att så är det men ibland måste man själv uppleva det för att förstå och framför allt vilja förstå. Sommaren blir vad den blir när det avser motionen men nu är det nya tag som gäller igen. Hej å hå, nu ska det tränas igen och jag längtar redan.
Nu är det lugnt och skönt i hemmet. Middagen är överstökad och jag har inget speciellt för mig. Jag ska nog hinna med några saker från min "Att göra" lista.

3 kommentarer:

  1. Här har du en som älskar att planera.

    SvaraRadera
  2. för mej är nog anti-stress istället för motion en bok eller sitta i bastu ett par timmar! //finnen

    SvaraRadera
  3. Låter skönt med en helkväll att ta precis som den kommer. I perioder har jag oxå haft svårt för att finna balansen kring allt roligt som kan göras, och har precis som du gärna många järn i helgen. Ibland rinner tiden bara iväg och man har svårt för att förstå hur ngt "roligt" faktiskt oxå kan göra en stressad :)

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina