18 september 2011

Söndagslunk

Sovmorgon. Är det inte ett underbart ord!!!
Det är inte ofta som det händer mig men idag fick jag till det. Eller rättare sagt, det blev en tidigt kväll OCH en sen morgon = mååånga timmars sömn och jag kände mig så skönt utsövd när jag vaknade. Olala!
Frukost och iväg till Landskrona för kolla på füssball!
Vi måste vara tokiga som kör i ur och skur för att kolla på när våra barn spelar fotboll men var sak har sin tid. Jag ser det som investering i mina barn att kunna vara med och förhoppningsvis kommer de ihåg det när de blir vuxna och tittar tillbaka på sina idrottsår. Sen är det rätt så mysigt också. Idag hann Maken och jag med en tur in till centrum i Landskrona och gick på Espresso House och fikade en god kopp kaffe med muffins.
Nu är det relax time i soffan samt förberedelser sig inför nästa vecka.
Tack och adjö för denna veckan.

4 kommentarer:

  1. Lite får man klaga men visst är det underbart att ha ungdomar som har ett intresse. Det är klart man hänger på så ofta det går.
    Gustav har haft match fredag och lördag denna helgen och Oscar söndag. Men han har en sträckning och kunde inte vara med och eftersom de hade bortamatch så stannade vi hemma.
    En ledig söndag händer inte ofta!!!
    Ha en bra måndag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag hade också sovmorgon igår men vaknade som vanligt vid 06.00 pip! Sov lite middag istället, känner mig faktiskt lite piggare idag av den anledningen. Tror jag iaf..

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Njut av varje minut som du får se på barnen spela fotboll eller andra idrottsaktiviteter. Nu är våra barn stora och utflugna och faktiskt kan jag sakna det där med all idrott de har hållit på med.Det har bakats, sålts lotter/bingolotter, plastpåsar, underkläder/strumpor, tvättat matchställ, städat omklädningsrum och jag vet inte allt. Det är en tid som aldrig kommer igen. När någon av min personal kommer och frågar om jag vill köpa div saker som deras barn säljer till förmån för idrotten så tvekar jag nästan aldrig att handla, vet ju hur det är att sälja.

    Må så gott och ha en skön vecka!

    Kram Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera
  4. Det är skoj att följa med och se på när de barnen idrottar. Ännu roligare med matcherna. Visst? Ta vara på den tiden. Snart är de för stora och åker iväg själva :)
    Kram.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina