10 september 2011

Kräftskiva i Slimminge

Idag var det en busy dag - lite av varje har varit på agendan och naturligtvis även lite fotboll. Att inte få titta på foboll under helgen skapar lite abstinens. Det har blivit ett inslag i våra helger under så många år och om det skulle upphöra så vet jag inte vad jag hade gjort av min tid. Jag tycker det är väldigt roligt att titta på när barnen spelar men jag har även blivit en riktigt inbiten fotbollsnörd. Nu förr tiden gillar jag även att titta på andra matcher, både på TV och live. Jag har lärt mig att förstå spelet och se alla dessa små finesser och hur spelarna rör sig på planen.
Men innan det var dax för dagens fotbolls match körde min mamma och jag till kyrkogården och gjorde höstfint på gravarna och det blev lite annorlunda denna gången. Vi hade bestämt oss för att lägga sjösten på gravplaster och ha två krukor med säsongsblommor i istället, allt för att undvika att behöva köra dit 1-2 gånger i veckan. Resultatet blev lyckat!
Men resultatet i dagens fotbolls match blev inte riktigt lika lyckat. Förlust, idag igen och tjejerna är helt frusterade och även tränarna. De har spelet i hela matchen men lyckas inte att sätta bollen i mål. De andra lagen gör mål på fasta situationer och det är samma visa varje gång. Jag tycker så synd om dem!!!
Men vi hade en lyckad kväll hos våra goda vänner i Slimminge. Det var kräftskiva på G och det blev en mycket lyckad kväll. Gud vad vi skrattade och pratade om gamla episoder som skett. Framåt midnatt var jag rejält trött och vi körde hem genom det skånska landskapet och var nöjda med dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina