21 september 2011

Ekorren är här

Nu är det vardag i stora mått!
Varje dag finns det "arbetsuppgifter" som ska göras i hemmet. Att få logistiken att flyta krävs högskole utbilding :-) men alla i familjen hjälper till. I stort sett varje kväll är det lite genomgång av morgondagens planer i form av vem som förbereder middagen, hur man ska transportera sig till träning, vem som tar tvätten och vad som ligger i läxhögen m.m. Stora Syster sköter sina läxor brilliant men Lille Bror är inte riktigt på samma nivå ännu så det behövs lite strukturerings hjälp. Ibland är någon på "bortaplan" vilket ställer till det för alla andra och planerna behövs omprioriteras. Den där någon är oftast jag. Jag känner nog störst behov av att det händer något spännande någon gång i veckan.
Idag är det öppet hus på en av högstadie skolorna i kommunen och det ska bli spännande att gå dit och höra vad de har att presentera. Ansökan ska vara inne den 14 oktober så det är ingen brådska att bestämma sig. Annars är det ganska lugnt. Är sugen på att handla några nya skor så det kanske kan få bli helgens shopping.
Ha det bäst!

2 kommentarer:

  1. Håller med om att det är lite knepigt att få det att gå ihop ibland - familjelogistik ligger i klass med hjärnkirurgi enligt mig - precis lika svårt. Vi har börjat med ett familjeschema som vi fixar ihop varje helg för en vecka framåt för i veckorna ses vi knappt, trist men sant! Det är proppfullt med träningar, herrklubbar, flickvän, häst och läxläsningar. Gemensam middag sker nu endast under helgerna, man får försöka vänja sig vid livets förändringar.

    Kram F

    SvaraRadera
  2. Harlig bild! Kanns hostigt och gott. kram towe.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina