6 september 2011

Det snurrar runt

Vi har ännu inte bestämt oss för vart vi vill åka på Sportlovet. Mycket är redan fullbokat och vi har dålig koll på vilka byar som är bra och kan passa oss. Barnen har inte åkt så många år och om de också ska få ut något av resan så får det inte vara för svåra pister/backar. I tre kvällar i rad har jag suttit och letat och letat och vi kommer närmare och närmare. Nu har vi ringat in ett område som vi tror kan passa men det är ett lotteri.

St:Johann/Alpendorf  im Pongau kan bli aktuellt - lagom för oss...
 Idag var det nog sista dagen som jag var utan strumpor i mina skor. Det kändes alldeles för somrigt med tanke på det vädret vi har för tillfället. Det är verkligen kontrasternas tid. En del går i shorts och bara ben och andra har skidjackor med pälskrage. Ett mellanting hade kanske varit och föredra. Det gäller att gå igenom höst garderoben och se ifall där är något som jag kan sätta på mig. Sommar kläderna åker undan såsom vita linnebyxor och blommiga sommarblusar.
Två dagar i rad har jag planerat in träning som sedan har gått i stöpet eftersom träningen har varit inställd. Det blir jag lite sur över och luften går ur mig. Men det är bara och komma igen, eller hur...

1 kommentar:

  1. Alperna låter underbart! Bilden ser så "julig" och fin ut. Förstår att det kan vara svårt att hitta något som passar. Tyvärr blir det inte så för oss att vi åker till alperna när vi har fjällen och skidbackarna så nära. Visst har hösten kommit till oss, jag håller precis på att plocka bort shorts och sommarkläder efter vår semester. Känns helt ok att ta fram lite varmare tröjor nu.

    Lycka till i ditt fortsatta letande!
    Ha en bra onsdag!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina