15 september 2011

Back to routines

Nu är det rutiner igen och denna hösten ska jag verkligen hålla på mina tränings rutiner. Det är så lätt att välja bort träningen framför något annat roligt. För visst är det roligt att gå på bio med en kär vän eller bjuda hem lite vänninor och äta och dricka gott. Eller att köra en vända till stan för att man är sugen på att handla något nytt, att unna sig.
Men jag ska unna mig träning istället. Jag kan inte få det smidigare. Träningen ligger vägg i vägg med mitt skrivbord, ja nästan ialla fall. Att packa väskan kvällen innan och kunna gå dit på 5 minuter. Det är en förmån som jag uppskattar till 100 %.
Idag har träningen startat upp i vår stora sporthall och vi var några stycken som kämpade på. Imorgon blir det tufft! Det känner jag redan nu. Men skam den som ger sig. Nu hoppas jag att mina promenader/jogging turer ska ge lite effekt och jag ska orka ta i lite mer. Så from nu är det tuff träning tisdag och torsdag.
Jepp så får det blir och jag längtar redan! Det ska bli så skönt att veta att det är träning som gäller under veckan och det ska mycket till att det ska bli ändring på det schemat!

1 kommentar:

  1. Heja Carina!! Va duktig du är!! Jag har inget att skylla på eftersom jag har gym på jobbet, men ändå så blir det inte av att träna, finns ingen ursäkt!! Att promenera gör jag faktiskt varje dag ca 3 km eftersom jag har hundar.
    Önskar Dig en härlig fredags kväll!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina