3 september 2011

Sommar värme

Vilken sommardag det har varit!
20 grader och solen skiner från en klarblå himmel. För min del var det uppstigning redan vid nio tiden och jag måste erkänna att det var lite segt efter gårdagens fest. Men hur trött man än är så går det inte att sova längre. Det är precis som om kroppen är inställd på att vakna för att det är ljust ute. De som jobbar natt måste ha svårt för att somna på morgonen när de kommer hem.
Dagens frukost blev LÅNG och sen iväg och handla mat och köra Stora Syster till fotboll och sen kom migränen. Det var bara och hoppa i säng med en kall handduk på huvudet. Efter några timmar och några vändor till badrummet så började huvudvärken släppa. Jag är ganska trött på detta nu. Det kan förstöra flera dagar framåt eftersom känslan av att jag lever i ett sorts vakum där det bara surrar är ganska jobbig.
Middagsgästerna som vi hade inplanerat fick komma lite senare. Jag var först lite rädd att vi skulle behöva ringa återbud till dem men det gick bra. Men för min del fick det bli alkoholfritt. Jag vågade inte chansa! Det blev en rolig kväll med en fantastisk god efterrätt! Vi har börjat planera in en liten stads semester tillsammans nästa vår. Skoj, skoj!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina