24 november 2012

Halv 8 hos Bengtssons

Att inte behöva planera middagen är lyx
Att inte behöva tillaga middagen är också lyx
Att kunna sitta tillsammans hela familjen är också lyx

Idag var det dax för Maken och Stora Syster att bjuda oss övriga på middag.
De båda hade tisslat och tasslat hela veckan och det är ljuv musik för mina öron.
Det är ju det som är syftet med hela grejen.
Att man tillsammans ska planera sin meny
Att lära sig att laga mat från grunden

Efter en lång dag på Nova Lund tillsammans med Stora Syster och Lille Bror
kom vi hem med fyllda kassar.
Julklappar till Maken och en fin jul & nyårs klänning till Stora Syster.
Ett och annat julpyssel slank också med.

Men när klockan var halv åtta så var det dax för oss att sätta sig till bords.

Till förrätt serverades det en kall och gul Gazpacho soppa med en skiva surdegsbröd.
Lite extra krydda på toppen i form av tabasco.
Varmrätten var strimlad rostbiff på ett tortilla bröd
Steka majskorn och en avokado sallad
toppad med gräddfil och ädelos
 Dessert bestod av en Gino.
För er som inte vet är Gino först och främst färsk frukt i ugnen
med strimlad vit choklad som topping.
Vi fick lite glass som tillbehör och ett glas sherry

Precis som förra gången så fick vi rösta och lägga samman poängen.
Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan och bara softade.

Jag var super nöjd med dagen.
Några julklappar är avklarade och familjen har umgåtts tillsammans hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina