19 april 2012

Burlesque - 2010

Cher, Christina Aguilera, Eric Dane , Cam Gigandet
Ali (Christina Aguilera) är en talangfull tjej från vischan som kommer till storstan Los Angeles för att bli stjärna. Snart snubblar hon in på en klubb med en lättklädd burlesk varietéshow som ägs och drivs av Tess (Cher). Hon snackar sig till ett jobb som servitris av snygge bartendern Jack (Cam Gigander) men har förstås ambition att ta sig upp på scenen för sång och bensprattel.

Dessvärre har Tess stora skulder - vilket inte är så konstigt eftersom hon har ungefär dubbelt så mycket personal som det får plats gäster i lokalen - och kan tvingas sälja till den sliskige fastighetsmagnaten Marcus (Eric Dane).

Storyn, som också innehåller en trevande flirt med Jack och konkurrens med showens diva, är ganska  förutsägbar. Men filmens huvudingrediens är förstås sång- och dansnummer och men jag måste nog säga att Christina Aguilera saknar i lite skådespelartalang men allt detta väger hon upp med sin röst och skicklighet på scenen, som är fylld av talangfulla dansare. Jag älskar Christinas röst och Cher har alltid varit en av mina favoriter, när det gäller sång. En trevlig film med mycket musik.
Genre: Drama, Musik, Romantik
Stjärnor: 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina