22 januari 2012

Söndag = vila

Idag hade jag tänkt mig att jag bara skulle ta det lugnt och inte göra någonting alls. Men det är inget som ligger för mig, att bara sitta still.

Gårdagens disk skulle diskas undan, Emma är på väg på bio i Lund, Anton är iväg och spelar handboll med en kompis och Krille är och tränar.
Att jag skulle kunna träna är en utopi.
Mina knä är svullna och stela men det går på rätt håll.

Lite kaffe framför datorn och sen så började jag storstäda Antons rum. Nu är alla leksaker borta och det finns inget spår av barn kvar i rummet.

Men var ska jag göra av alla sakerna?
De är för fina för att bara slänga och jag har ingen direkt och skänka dem till. Just nu står de i papperskassar under trappan. Där får de stå några dagar innan jag har bestämt mig för vad som ska hända med dem.

Så blev det med min vilodag...
Det spelar ingen roll om jag intalar mig att ta det lugnt. Jag hittar alltid på något att göra. Det finns alltid en garderob att städa ur, något skåp som behövs rensas.
Ja, sådan är jag, stenkoll på var alla sakerna är och vad som behövs införskaffas

2 kommentarer:

  1. Spara du leksakerna ett litet tag. Kommer ihåg när jag gjorde en "leksaks-röj" och inte riktigt visste vad jag skulle göra av dem.

    SvaraRadera
  2. Du kan väl spara dem tills det dyker upp någon loppis där de kan säljas, barnen brukar ha sånt i skolan eller genom idrottsföreningar ibland....i alla fall här där vi bor ;) Trist med knäna nu när du har kommit igång så bra med träningen hoppas det återgår till det normala snart igen!

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina