21 januari 2012

Förberedelser

Efter en natt av värk i knäna så vaknade jag med humöret på topp.
Idag ska vi ha kalas för min käre man som har fyllt år i veckan.
På menyn står det Chili con Carne och semlor. Denna meny är det alltid som vi bjuder på när Krille fyller år. Det har blivit tradition i det och gästerna förväntar sig det. Ett år ändrade jag på konceptet och då blev det rama skrik från gästerna. Så det var bara att gå tillbaka till samma gamla vanliga igen.

Nu har vi gjort det i så många år att det har blivit en grej av det. Det är faktiskt rätt smidigt också, för mig alltså, eftersom jag vet vad vi ska bjuda på.
Alla citrus frukter är så fantastiskt goda vid denna årstiden. Det fick bli en stor tallrik till frukost idag.
Jag älskar apelsiner men äter det sällan eftersom jag är lite lat.
Jag pallar inte skala dem...
Men att skära upp dem på en tallrik går lättare och visp så har jag ätit dagsbehovet av C-vitaminer.

Semlorna är färdiga i ugnen nu och nu ska jag påbörja maten.
Ha en bra lördag i regnrusket!

3 kommentarer:

  1. Hälsa och gratulera maken och ha ett kul kalas!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ha själv en bra dag och en trevligt kalas!

    SvaraRadera
  3. Grattis till maken!
    Chile con Carne var det länge sedan vi åt....tack för tipset!I går åt vi rådjurs torneduos och det blev jätte gott! Visst är det gott med citrusfrukter! När jag väntade mitt första barn hade jag mani på apelsiner (och röd Läkerol), kunde äta hur mycket som helst. :-) En god Jaffa apelsin är inte dumt.
    Önskar Er en härlig söndag!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina