18 maj 2011

Uttråkad

Varför är vardagssysslor så tråkiga? Att laga mat varje dag, att tvätta varje dag, att sortera tvätt varje dag, att plocka undan saker varje dag, att gå igenom posten varje dag - det är verkligen inget som förgyller ens liv. Men jag förstår att det måste göras men varför måste det vara så tråkigt? Mina barn är trots allt duktiga på att hålla ordning men mitt ordnings sinne vill alltid att det ska vara mer ordning.... Ibland blir jag trött på mig själv - kan jag aldrig vara nöjd?
Idag på lunchen var jag en sväng på Nova Lund för att få lite förströelse men inte ens det var bra. Jag tänkte jag skulle unna mig en ny topp eller något men inte ens att gå i affärerna gav mig någon inspiration. Jag körde tomhänt därifrån och var ännu lite mer uttråkad. En liten visit hos Syster Yster kanske kunde ge mig lite inspiration men icke sa nicke. Alla de övriga i familjen tränade men jag gjorde inget - varför inte det? Kan jag inte svara på... Middag och sen somnade jag i soffan.
Det finns ett talesätt som heter "Det är alla dessa dagar som passerar som kallas livet". Idag har det inte varit en bra dag att lägga till samlingen. Men det är en ny dag imorgon med nya utmaningar. Hoppas den blir bättre!
Kram till er som orkar läsa min klagan. Ibland blir det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina