1 augusti 2011

Årets första beach besök

Idag var det dax, årets första strandbesök! Tillsammans med stora delar av familjen Fagerström begav vi oss vid lunchtid till Bjärred och Långa Bryggan. Vi kämpade på tappert trots att solen försvann in i bland molne ganska ofta. Men det är ändå mysig att sitta där och bara ta det lungt och småprata.

Ungdomarna var modiga och vågade doppa sig i vattnet. I Lomma bukten är det väldigt långgrunt och man får gå "halvvägs" till Köpenhamn för att kunna doppa sig. Men i Bjärred finns där en LÅÅÅÅNG brygga som hjälper till att ta dig ut till lagom vatten nivå.
Längst ute på bryggan finns där ett fint kallbadhus, vilket har öppet året runt. Bastun är riktad ut mot havet och utsikten är fin, rakt ut över Öresund.
Helt plötsligt fick vi sällskap av en gammal, herrelös hund
som var väldigt intresserad av vår matsäck.
Solen lös upp mellan alla molnen men trots detta kom det in ett ösregn och vi packade ihop i all hast och begav oss hemåt. Nu har vi ätit middag och Stora Syster och Maken är och tränar och Lille Bror och jag ska strax knyta på oss skorna och gå ut och promonera en lång runda.

5 kommentarer:

  1. Vad avundsjuk jag blir, har inte lyckats komma iväg till stranden än... Men ajg ger inte upp så lätt!

    SvaraRadera
  2. Men så fint och vilken låååång brygga! Hur lång är den egentligen?

    Ha det så gott!

    SvaraRadera
  3. Vi var ute med båten för första gången idag men vi fick snart packa oss i land då mörka moln dök upp. Regnet uteblev men för andra dagen i rad rullade åskan.

    SvaraRadera
  4. Så gulligt du skrev till mig idag, tack.
    Prata om härligt, havet slår faktiskt min pool. Har inte långt ner till stranden men ibland blir jag så bekväm och väljer kloret iaf. Det blir ju på bekostnad av sand mellan tårna..

    kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Men vilken fin brygga!

    Som svar på din fråga så finns det ett recept. Jag kan endera dagen redogöra för den. Hur lätt som helst, och gott blev det med rabarber dryck :-)

    Ha det fortsatt fint

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina