12 augusti 2011

Veckans snackis

Första fredagen efter semestern är här och det känns som om sommaren är förbi. Veckans snackis på jobbet har varit vädret. Mina arbetskamrater har haft både strumpor, grova skor och tjocka stickade koftor på sig för alla har frusit. Det kan komma en värme våg till men det blir aldrig riktigt den sommarvärmen eftersom det blir fuktigare och mörkare ju längre tiden går. Det är bara att gilla läget och ta till sig allt vad hösten har att erbjuda. Det har kommit mycket sensommar & höstkläder i butikerna och det är kanske det vi ska inrikta oss på istället.
Men trots avsaknaden av sommar och sol kan vi sitta "ute" i vårt nya uterum och njuta av värmen och ljuset lite längre än vad vi hade gjort annars. Vi använder det mycket trots att det inte är riktigt färdig möblerat. Det ska in någon form av byrå/förvaring och en sittmöbel/soffa och naturligtvis lite av det där hemtrevliga "pyntet" men tiden har inte riktigt funnits där. Det får bli lite höst projekt att färdigställa allt.
Idag tränade Stora Syster med ett av killlagen i hennes fotbolls klubb. Det var några få från damlaget som fick frågan om de ville och hon hoppade på direkt. Allt för att få lite mer träning och framför allt för att bli lite tuffare, vilket är stor skillnad mellan killar och tjejer. Lille Bror och jag lagade middag och bakade tekakor under tiden.
Sist jag var och handlade lite blommor såg jag denna vackra chokladblomma. Den är väldigt vacker i sin färg och har kolossalt många knoppar. Jag är lite osäker på hur den ska skötas men vatten lär den behöva. Ikväll blir det att komma i säng tidigt - det vankas fotbollscup imorgon bitti. Njut av din lediga tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina