21 augusti 2011

Malmö festival

Dagen startade tidigt eftersom Lille Bror hade seriematch i Malmö. Solen strålade från en klarblå himmel och inte ett moln i sikte. Perfekt för fotboll! Och vilken spännande match det blev vilken dessvärre slutade det med förlust för "vårt" lag.  Nu var nästa stopp Malmöfestivalen och vår huvud attraktion var den stora skatebord tävlingen som pågick i Stapelbäddsparken. Men magen kurrade och leta efter något att äta under Malmöfestivalen är lite av festivalens tjusningen och det finns en uppsjö av mat i alla former. Vi traskade runt och kollade in lite olika innan vi bestämde oss för libanesisk mat och vi blev mycket nöjda.
Mitt inne i centrum fanns det en gigantisk skateboard ramp uppbyggd och vi blev mycket imponerade av världens bästa skateboard åkare som bjöd på en fantastisk show. De hoppade högt, snurrade runt och Lille Bror var i exstas. Nu ville han definitivt åka till Stapelbäddsparken och kolla in World Cup tävlingen.
Det var fullt av aktivitet runt om på flera andra ställen och bla magdansöserna och cheer leadeers kämpade på i sommar värmen. 
En annan trevlig aktivitet på festivalen är den "konstnärliga" delen. Många konsthantverkare ställer ut fina saker och dessa fina "amplar" var super söta.
Lille Bror trängs bland alla människor
Många gamla vackra hus på finns på Väster i Malmö
Eftermiddagen tillbringade vi i Stapelbäddsparken och kollade in World Cup tävlingen. Nu är middagen avslutad och det är snart läggdax. Helgens aktiviteter tar ut sin rätt. Stora Syster är på festivalen och tittar på Veronica Maggio och vi andra ligger i soffan och slappar. Tack för en trevlig helg och imorgon är det skolstart och när den börjar känns det som om sommaren är slut ;-(

4 kommentarer:

  1. I dag var sommaren tillbaka igen och det syns på dina bilder. Perfekt dag för att gå och strosa på Malmöfestivalen!
    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag!

    Ha det fint

    SvaraRadera
  3. Malmö från sin bästa sida, kalas och sol!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina