31 december 2010

Gott Nytt År

Ännu ett år har passerat och det i ett tempo som ibland får mig att hisna. Jag vill önska er alla ett riktig Gott Nytt År och med en förhoppning att 2011 blir ett bra år för er alla. Ta hand om er och era nära och kära. Ta hand om era vänskaper. Dessa behöver näring för att bestå och en god vänskap växer inte på träd. Sköt om er hälsa för ni har bara ett liv och det ska ni leva till fullo, varje dag. Man vet inte vad framtiden bär med sig i sitt sköte. Älska till fullo varje dag och gör de saker som får dig att må bra. Jobba inte för mycket.
Jag vill med dessa ord få dig att tänka efter vad som är viktigt för just dig i ditt liv och att du verkligen prioriterar detta! 1000 tack för att du tittar in hos mig varje dag. Lämna gärna en kommentar när du känner för det.
Gott Nytt År!

1 kommentar:

  1. GOTT NYTT ÅR CINA!

    Jag ser fram emot ett enormt bra 2011. Vi är speciellt lyckligt lottade som er som vänner. Du är en jätte fin vännina och jag är så glad att jag har dig som vän! Att ni kommer och hälsar på oss i Beijing i år är vi enormt glada över och vi vet inte riktigt hur vi ska kunna visa hur glada vi är över detta. Förhoppningsvis ska vi ge er en fantasisk upplevelse här över

    Men först så ses vi till det kinesiska nyåret. Då dricker vi champage och firar in det nya året.
    Vi tar med champagnen!!!
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina