31 december 2010

Årets sista dag

Jag undrar vad årets sista dag har att erbjuda! Min goda vän kom hit vid 10 tiden och vi hjälptes åt att laga våra förrätter. Ja, du läste rätt, förrätter! Tanken var en liten tapas variant på förrätterna. Det var svårt att välja vilken vi ville bjuda på så det blev alla tre...
Annars var allting lugnt och skönt i ett lagom tempo. Vädret var kanske inte det bästa nyårs vädret. När det är molnigt och disigt finns det risk för att man inte kan se några raketer. Visst är det skönt när man går och strosar runt och allting är mer eller mindre färdigt och man duschar och gör sig i ordning, utan stress! Klockan fem dök våra goda vänner upp och vi inledde vår nyårs afton med ett glas vin och väntade in våra gäster, vilka kom halv sju.
Vilken fest vi fick! Fantastisk mat, trevliga upptåg och ett tokigt spel vid middags bordet.
Våra gäster hade supergoda, medhavda efterrätter och vi blev färdiga med maten halv tolv, precis lagom för tolvslaget och skumpan! Det var halv storm ute så det blev en kortvarig utomhus vistelse för att komma in till musiken som vi hade på högsta volym.
 Vi rockade loss till sena timmen men innan partajet var slut fick vi en uppvisning av våra gäster i hur man kan gömma sig i diskskåpet... Halv fyra på morgonen stängde vi dörren om våra sista gäster och sedan stöp vi i säng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina