8 april 2011

Konferens

I dagarna två (torsdag och fredag) har jag varit på konferens. När man hör ordet konferens så får man en bild av flashig övernattning men så var inte fallet. Jag arbetar i Lund och vi befann oss endast en stenkast från vår normala arbetsplats, på Lilla Hotellet (även det i Lund). Det har varit intensiva dagar med mycket föreläsningar och information. En del nya arbetsgrupper har bildats för att ta sig an nya projekt som vi vill driva. Spännande!


Torsdagkvällen tillbringade vi på Stolpaberga Mat och Vingård. Kvällens tema var vinprovning men inte i traditionell mening. Syftet var att vi skulle smaka på vinerna tillsammans med olika typer av mat för att lära oss hur vinerna förändrades med tanke på vad vi serverade på tallriken. När halva gruppen provade vin så fick den andra halvan laga mat och så skiftade vi.


När vi var klara med maten serverades en fyra rätters meny som smakade helt fantastiskt.När vi var klara på fredag eftermiddagen var vi alla nöjda med våra två dagar. Det är alltid trevligt att träffas under dessa förhållanden och nästa gång hoppas vi alla att få resa lite längre än ett stenkast bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina