3 april 2011

Ett steg närmre

Det känns skönt när jag har hunnit med större delen av min planering. Tvätten kvarstår (jag har en tendens att skjuta upp det tråkigaste till sist...) samt kursförberedelserna och jobbet. Men det tar jag efter middagen. Det är blivit lite finare i trädgården, en rabatt är rensad från vinterns tråkiga löv och lite ny fin jord är påfylld. Men vår stora stenrabatt är ingen rolig alls. Det hamnar så mycket löv och pinnar i den och att få upp dessa är ett arbete som heter duga. Ifjol köpte vi en "lövsug" så den hjälper till ganska mycket. Nästa helg blir det på med öronkåporna för att få den ren och fin. Jag känner mig så nöjd när det blir rent och fint och jag kan bara sitta och titta och njuta.
Middagen står på tur, en söndagsstek i ugnen och en massa goda tillbehör. Nu ska jag in i duschen och skölja av mig damm och jord. Jag tror rent av att jag ska ta mig ett glas vin. Igår hade Maken och jag en liten planering inför vår stundande Kina resa. Det är en del som ska ordnas med innan vi åker och för att inte glömma något skrev jag en lång fin lista som sitter på kylen där alla kan bocka av sina åtaganden. Det ska bli sååå späänande att resa iväg. Shopping listan är ganska lång den med. Vi får se ifall vi orkar med allas önskningar!

3 kommentarer:

  1. Åh va fint du gjort! Längtar tills snön töat bort, men nu börjar det ta fart och man ser för varje dag hur snöhögarna minskar. ;-)

    Va kul med din Kina resa!

    Ha en härlig vecka!!

    Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera
  2. Alltid kul med lite trädgårdsfix inför den kommande våren och du fick ju lite försmak av våren i Italien din lyllos, underbart att bara flanera omkring i en kofta, det längtar vi till här med ;)
    Klokt att du passar på att dra nytta av RUT avdraget, det gjorde vi också en period men den städfirman lade ner sin verksamhet och vi har inte orkat jaga reda på nån ny. Men det är verkligen superskönt och värt pengarna.

    Kram F

    SvaraRadera
  3. Hoppas du har det bra!
    kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina